Sök efter produkt

Frakt & Leverans

Vi vet att du är supersugen på att komma ut, så vi jobbar hårt på att hålla nere våra leveranstider. Om du har frågor om frakt och leverans kan du förmodligen hitta svaret här. Annars är du såklart alltid välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst.

Fraktkostnader

Vår standard frakt är alltid GRATIS! Inget minsta köp krävs. På så vis får du mer pengar över till äventyr. Men om du vill vara säker på att din order kommer med i nästa utleverans kan du mot en avgift välja Expressorder i utcheckningen. 


Leveranstid

Vi levererar normalt dina produkter inom 1-3 vardagar från att du lade din beställning. (Fast om det är strykande åtgång på våra produkter på grund av att vi kör en särskilt populär kampanj, så kan leveransen dröja lite längre än normalt.) 


Våra logistikpartners

Vi jobbar med flera logistikpartners för att du ska få hem din beställning så snabbt och effektivt som möjligt. I Sverige levereras försändelser av Postnord eller DHL. 


Budbee hemleverans

Klimatkompenserad hemleverans med bud inom 2-3 arbetsdagar. Tillgängligt i ett flertal storstäder. Budbee erbjuder möjligheten att följa bilen i realtid för en mer exakt leveranstid. Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen. Mer information om tjänsten hittar du här: www.budbee.com


Instabox

Klimatkompenserad expressfrakt till valfri förvaringsbox inom 2-3 dagar. Du kan spåra ditt paket och ett sms med öppningskod skickas när ditt paket ligger i Instabox-skåpet. Mer information om tjänsten hittar du på: www.instabox.se


Airmee hemleverans
Klimatkompenserad hemleverans med bud inom 2-3 arbetsdagar. Tillgängligt i ett flertal storstäder. Airmee erbjuder möjligheten att följa bilen i realtid för en mer exakt leveranstid. Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen. Mer information om tjänsten hittar du på: www.airmee.com


Hur levereras mitt paket?

Det beror på hur stor försändelsen är. Små paket levereras direkt i brevlådan och större försändelser skickas till ditt närmsta uthämtningsställe. 


När kan jag hämta upp mitt paket?

Om ditt paket skickas till ett uthämtningsställe får du ett SMS eller mejl när du kan hämta ut det. 


Vad händer om jag inte hämtar ut paketet?

Om du missar att plocka ut ditt paket går det i retur till oss och vi har rätt att ta ut en avgift på 149kr för att täcka våra utgifter.


Vad gör jag om mina produkter har blivit skadade under leveransen?

Om du tror att något har hänt med dina produkter under leveransen, kontakta vår kundtjänst inom två dagar efter att du fått hem dem. Läs mer om skadade varor i våra allmänna villkor


Vad händer om jag vill returnera något?

Oroa dig inte om produkten inte sitter perfekt, du hittar detaljerade instruktioner för att returnera en vara här. Returer är gratis så länge du använder den förbetalda returetiketten i paketet.

×