Fri frakt & 30 dagars fria returer
Swish & faktura via Klarna
4.6/5 betyg 480 000+ recensioner
Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dam
Herr
Accessoarer
Erbjudanden
Guider

RVRC Äventyr

Vinteräventyr i Sälen

image

Ett vinteräventyr utan dess like

För ett tag sedan bestämde vi oss för att testa våra plagg i riktigt tuffa förhållanden och begav oss till ett vintrigt Fulufjället, norr om Sälen, där allt från minusgrader och snöstorm till frostiga soldagar stod på agendan. I en stuga utan el var det otroligt viktigt med rätt kläder för att kunna hålla värmen, dag som natt. Vilka plagg vi rekommenderar allra mest? Scrolla vidare så berättar vi mer!

De bästa kläderna för ett vinteräventyr

Q&A med Niclas

Medgrundare till RevolutionRace

Vad var det bästa med äventyret?

Vi hade fantastiska dagar på Fulufjället! Det var värdefullt att få känna på hur det är att leva utan el och vatten, och lära sig hur man tar hand om draghundarna som sover utomhus i -20°C. Vi fick möjlighet att testa både nya och befintliga produkter i riktigt kallt och blåsigt väder och fick värdefull feedback från guiderna som är flitiga användare av våra kläder.

Favoritplagget?

Jag gillar verkligen vårt fleecefodrade softshell-set, Hiball jacka och byxa. De har en bra balans mellan vattenavvisning, ventilation och isolering, och de fungerar perfekt till kyliga dagar året om. Jag hade även på mig Fuse Merino ull-underställ och Trekker Fleece som mellanlager, och det fungerade perfekt. Under den kallaste dagen tog jag dessutom på mig vår Helium Down Jacket för extra isolering. Den enda gången jag frös var på utedasset i -17°C (och när vi badade isvak efter bastun på kvällarna)!

Shoppa vårt Hiball Set

Våra bästa tips för när kylan slår till

Att klä sig enligt lager på lager-principen är en förutsättning för att stå emot kraftig kyla. Beroende på hur kallt det är kan du variera antalet lager, men vi rekommenderar att alltid ha minst ett baslager, ett mellanlager och ett ytterlager. Klä dig hellre för varmt än för kallt, på så vis kan du enkelt skala av dig ett lager eller två om du blir för varm. Utgå från nedan tre kategorier och addera ett lager om du önskar!

image

Underställ

Bevara kroppsvärmen med det rätta baslagret! Vi rekommenderar:

icon-snowflake.pngBambooskin +10°C till 0°C
icon-snowflake.pngFuse Merino 0°C till-10°C

BambooskinFuse Merino

image

Mellanlager

Addera värme med en hoodie eller fleece. Vi rekommenderar:

icon-snowflake.pngElements Set +10°C to 0°C
icon-snowflake.pngTornado Hoodie 0°C to -10°C

Elements Set Tornado Hoodie

image

Skallager

Stäng ute väta och vind med ett skalset. Vi rekommenderar:

icon-snowflake.pngWhisper Set Vattenpelare 20 000 mm
icon-snowflake.pngCyclone Set Vattenpelare 15 000 mm

Cyclone SetWhisper Set

Håll dig varm från topp till tå

Slitstarka strumpor, robusta handskar och värmande mössor; här hittar du alla accessoarer du kan tänkas behöva för ett lyckat vinteräventyr!

Guide till de rätta vinterkläderna

Vår resa till Fulufjället bestod av iskalla nätter, blåsiga dagar och intensiva aktiviteter, och våra kläder fick verkligen visa sina färdigheter till fullo.

Oavsett vilket äventyr du ska iväg på härnäst: se till att du alltid är förberedd med slitstarka, högkvalitativa och framför allt värmande kläder som du kan lita på. Spana in vår guide till de rätta kläderna för vinterväder!

Till vår Vinterväder-guide

Häng med på en dag med hundspann!

Har du alltid drömt om att få susa fram genom vintriga landskap och se solen gå ned över trädtopparna? Få höra hundarnas ivriga ylande medan de otåligt väntar på att få sätta full fart framåt?

Ja, att åka hundsläde var definitivt något som stod på vår bucket list och som vi är otroligt tacksamma över att ha fått uppleva. Spana in denna mysiga film från vår heldag med ett gäng fyrbenta godingar - vi garanterar dig ett leende på läpparna. 

Hundar ändå, va? 🐶🤍

image
image

Förutom att testa vår plagg i verkliga förhållanden var vi också med om ett riktigt häftigt äventyr med många otroliga upplevelser. Om vi kan rekommendera att åka på ett snöäventyr i Fulufjället, Sälen? Till 100%!

×