Ladda förnya äventyr!

Dagarna blir längre och varmare vilket innebär mer tid för äventyr ute i naturen! Vare sig du är ute och vandrar, cyklar mountainbike, eller bara tar en promenad, gör en bra friluftsjacka din vardag mycket enklare. Vi bad våra kunder hjälpa oss ta fram de bästa jackorna för vår- och sommaräventyr. Ta reda på vilken jacka som passar dig bäst!

GPx Pro Jacket - Nyhet!

1 199 kr

En slitstark hybridjacka för vår- och sommarvandring.
Den vind- och vattenavvisande Hypershell® konstruktionen skyddar dig mot växlande väderförhållande, medan stretchmaterialet och ventilationsdragkedjorna ger dig maximal bekvämlighet och rörelsefrihet. Du kan finjustera passformen runt handlederna, midjan och huvan. GPx Pro är en välventilerande jacka med en traditionell Anorak-stil - Perfekt för vår- och sommaraktiviteter.

Hurricane Jacket - Nyhet!

1 299 kr

Allvädersjacka i softshell för skiftande väderförhållanden.
Hurricane är en innovativ softshell jacka i vind- och vattenavvisande material som andas extremt bra. Tillsammans med den heltäckande stormhuvan skyddar jackan dig mot regnskurar och vindar. Den fluorokarbonfria DWR behandlingen och de långa ventilationsdragkedjorna gör Hurricane till ett grymt val för både högintensiva och lugnare aktiviteter.

Silence Proshell Jacket

1 099 kr

Vind- och vattentät 3-lagers skaljacka.
Denna RevolutionRace-klassikern är en vattentät, fulltejpad, 3-lagers skaljacka som snabbt blir ett måste för dina äventyr. Silence Proshell är en tyst och smidig jacka i 4-vägsstretch med de långa ventilationsdragkedjorna - Ett grymt val för både regniga och soliga dagar.

Hybrid Jacket

799 kr

Praktisk och ventilerande jacka för vardagen.
Den här allvädersjackan är utvecklad för optimal andningsförmåga med långa ventilationspaneler under ärmarna. Den populära ryggfickan gör Hybrid Jacket till ett grymt val för vardagen men även för aktiviteter så som agility, golf och vandring.