Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Skor
Accessoarer
Väskor
Nyheter
Bästsäljare

Hur gör jag ett byte?

icon_return_1.svg

1. Fyll i returformuläret som kom med din beställning. Glöm inte att ange anledningen till att du vill byta produkten genom att använda en av koderna på formuläret och ange färgen och storleken på produkten som du vill ha istället.

icon_return_2.svg

2. Lägg produkten som du vill byta i paketet tillsammans med formuläret och sätt fast den förbetalda retursedeln på paketet. Om du använder samma paket som produkterna kom i, sätt retursedeln ovanpå originaletiketten. 

icon_return_4.svg

3. Lämna in paketet till det fraktbolag som står på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. OBS! Det är inte nödvändigtvis samma transportör för returen som för leveransen, så se till att kontrollera din retursedel.

icon-help-faq.svg

4. Om du har valt att betala med faktura, kontakta Klarna för att pausa din betalning. Om du har valt en annan betalningsmetod sker din återbetalning automatiskt när din retur har blivit godkänd, vanligtvis inom fem arbetsdagar.

Tänk på att det snabbaste och lättaste sättet att byta en produkt på är helt enkelt att returnera den och lägga en ny beställning. Om du hellre hanterar det som ett byte, tänk på att du inte kan välja en annan modell, utan enbart byta ut storlek eller färg på den produkt som du beställde från början. Om du köpte en reaprodukt är det inte säkert att du kan byta ut den mot en annan färg. Det första bytet är gratis, sedan tar vi en avgift på 49 kr för att minska utsläppen från transporter. Vi godkänner bara returer av kläder som kommer tillbaka till oss i nyskick. Om du har använt, tvättat eller tagit bort etiketterna från kläderna kan vi inte sälja dem vidare till någon annan äventyrare och kan därför inte godkänna ditt byte. Tyvärr måste vi ta ut en avgift på 150 kr för ej godkända byten för att täcka våra kostnader. Du måste använda vår förbetalda retursedel för att få gratis frakt. Kontakta vår kundtjänst om du har tappat bort ditt returformulär eller din retursedel.

×