Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Skor
Väskor
Nyheter
Bästsäljare

Hur reklamerar jag en vara?

icon-upload-photo-hollow.svg

1. Ta en bild på produkten som du anser är defekt och mejla den till vår kundtjänst, tillsammans med en förklaring till vad som hänt.

icon_return_1.svg

2. Om din reklamation godkänns, fyll i returformuläret som kom med din beställning och glöm inte att välja returkoden för defekta produkter. Kontakta vår kundtjänst om du inte har kvar returformuläret.

icon_return_2.svg

3. Lägg produkten som du vill reklamera i paketet tillsammans med formuläret och sätt fast den förbetalda retursedeln på paketet. Om du använder samma paket som produkterna kom i, sätt retursedeln ovanpå originaletiketten. 

icon_return_4.svg

4. Lämna in paketet till det fraktbolag som står på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. Det är inte säkert att det är samma fraktbolag som levererade paketet från första början. När vi har fått in din reklamation hanterar vi den och initierar en återbetalning.

Vi godkänner bara reklamationer som beror på tillverkningsfel, till exempel saknade sömmar, trasiga dragkedjor eller felsydda fickor. Vi godkänner inte reklamationer som beror på bleknat tryck, noppror, onormalt snabbt slitage etc. Tyvärr måste vi ta ut en avgift på 150 kr för ej godkända reklamationer för att täcka våra kostnader. Du måste använda vår förbetalda retursedel för att få gratis frakt. Kontakta vår kundtjänst om du har tappat bort ditt returformulär eller din retursedel. Läs mer om reklamationer i våra allmänna villkor.

×