Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Skor
Väskor
Nyheter
Bästsäljare

Hur returnerar jag en vara?

icon_return_1.svg

1. Fyll i returformuläret som kom med din beställning. Glöm inte att ange anledningen till att du vill returnera produkten genom att använda en av koderna på formuläret.

icon_return_2.svg

2. Lägg produkten som du vill returnera i paketet tillsammans med formuläret och sätt fast den förbetalda retursedeln på paketet. Om du använder samma paket som produkterna kom i, sätt retursedeln ovanpå originaletiketten. 

icon_return_4.svg

3. Lämna in paketet till det fraktbolag som står på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. OBS! Det är inte nödvändigtvis samma transportör för returen som för leveransen, så se till att kontrollera din retursedel.

icon-help-faq.svg

4. Om du har valt att betala med faktura, kontakta Klarna för att pausa din betalning. Om du har valt en annan betalningsmetod sker din återbetalning automatiskt när din retur har blivit godkänd, vanligtvis inom fem arbetsdagar.

Vi godkänner bara returer av kläder som kommer tillbaka till oss i nyskick. Om du har använt, tvättat eller tagit bort etiketterna från kläderna kan vi inte sälja dem vidare till någon annan äventyrare och kan därför inte godkänna din retur. I våra köpvillkor kan du läsa mer ingående om våra villkor i samband med retur och ångerrätt. Om villkoren inte uppfylls av kunden vid retur av vara har vi, förutom eventuell värdeminskning av varan, rätt att debitera kunden en avgift för ej godkänd retur motsvarande 150 kr.

Du måste använda vår förbetalda retursedel för att få gratis frakt. Kontakta vår kundtjänst om du har tappat bort ditt returformulär eller din retursedel.

×