Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Black Week

Våra produkter

Våra produkter

@ichoosethemountain-rvrc-gp-pro-zip-off-pants-fat-logo-tee-woman-with-dog-square.jpg

Våra produkter

Våra produkter ska vara fria från farliga kemikalier och säkra att bära för våra kunder. Vi strävar efter att producera under goda sociala förhållanden och med respekt för miljön. Oavsett hur miljövänlig en produkt är, kan det sällan rättfärdigas om produkten endast används ett fåtal gånger innan den kasseras. På RevolutionRace startar hållbarhet här! Vi tillverkar tidlösa, kvalitativa och slitstarka produkter som håller vandring efter vandring.

 

Unmatched value

Hela vår produktutveckling och affärsmodell är konstruerad för att minimera överproduktion och erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till ett bra pris, vi kallar det unmatched value! 80% av vårt sortiment är rullande och inkluderar produkter som levt kvar från början 2013. Majoriteten av våra produkter är inte säsongsprodukter utan kläder som fungerar året om. Vi säljer direkt till slutkund och kan därmed tillverka produkter efter efterfrågan och sälja allt som vi köper in. Eftersom vi skippat alla mellanhänder, vi har varken återförsäljare eller fysiska butiker att ta hänsyn till, och produktutvecklar allt själva från grunden kan vi erbjuda våra kunder ett förmånligt pris utan att behöva tumma på kvaliteten. 

Design för ett syfte

Vi designar och väljer material efter produktens syfte. En perfekt passform, förstärkningar där det behövs, extra sömmar på utsatta områden och material som lämpar sig till olika väder och aktiviteter. 

Samarbete med leverantörer

Vi samarbetar med några utav de bästa leverantörerna på marknaden, för oss är det viktigt att leverantören förstår våra krav på kvalitet i alla led, från slitstarka material till starka trådar och sömmar. Tillsammans med våra leverantörer har vi ett nära samarbete där vi utvecklar nya metoder och tekniker för att göra RevolutionRace produkter till de slitstarkaste på marknaden.

Testning

Vi testar kontinuerligt samtliga produkter. Varje ny produkt godkänns både i laboratorietester samt genom ”fälttest” där vi testar produkten ute i den miljö och aktivitet den är ämnad för. Både vi samt våra samarbetspartners testar våra produkter för att garantera att de håller för sitt syfte.

Lyssna till feedback

Vi har över 313 267 produktrecensioner med ett snittbetyg på 4.6/5! Vi är så glada över att ha så engagerade, kunniga och nöjda kunder! Vi analyserar samtliga recensioner och använder underlaget för att utveckla befintliga produkter och för att utveckla nya.

couple-taking-a-break-on-moutain-wearing-illusion-hoodie-autumn.jpg

@aussie.jaxon6-dam-illusion-hoodie-fleece-autumn-hiballpants-black-autumn.jpg

Förlänga produktens liv

Våra produkter kan leva längre samt ha mindre klimatpåverkan om vi lär oss hur vi ska sköta om dem på rätt sätt. Vi har uppdaterat våra tvättråd för att hjälpa våra kunder med just det. Trots att vi gör vårt yttersta för att tillverka de mest kvalitativa och slitstarka produkterna, kan även de ibland gå sönder. Ingen kund ska någonsin behöva kassera en RevolutionRace produkt för en reva eller ett hål, det är endast en del av produktens historia och bör istället lagas! Vi har utvecklat lagnings-kit och i slutet av 2021 finns de tillgängliga på webbsidan.

 

Djuren – våra bästa vänner

Samtliga djurfibrer som ull och dun, måste leva upp till vår djurrättspolicy. Vi köper endast certifierad ull samt certifierad dun. Dessa certifikat säkerställer att inget djur farit illa, inga får har utsatts för smärtsam mulesingbehandling och dunet plockas inte från levande djur. För att skydda djur har vi aldrig ochkommer aldrig att använda äkta päls i våra produkter.

PFAS

För att säkerställa produktsäkerhet tar vi potentiella hälso- och miljöfaror med kemikalier i våra produkter på största allvar. För att skydda våra kunder, medarbetare samt miljön valde vi år 2019 att förbjuda alla typer av PFAS i våra produkter. PFAS är en grupp kemikalier som ofta används på ytterkläder för extra vattenavvisning, de är mycket effektiva för detta ändamål. Forskning har dock visat att de är extremt svårnedbrytbara i naturen och har andra skadliga effekter. Som ett effektivt alternativt använder vi enbart fluorkarbonfria tekniker.

couple-hiking-on-moutain-wearing-different-colors-of-cyclone-rescue-jacket-pants.jpg

bestselling-nordwand-pants-gif-couples-people.gif

Vår första produkt

När vi tog fram vår första produkt, våra Nordwand Pants, ratade vi proverna tolv gånger eftersom vi inte var nöjda med kvaliteten på tråden. Vi var garanterat inte underleverantörens lättaste kund i det läget, men vi skulle aldrig tumma på kvaliteten för att göra oss populära. En princip vi har även idag.


Fun fact: visste du att vår första Nordwand-byxa kom tillbaka i retur? Efter det blev vårt uppdrag att tillgodose kundens behov.  Vi nöjer oss inte innan du som kund är helt nöjd.

Vill du se mer av Nordwand?

 

Läs mer här

Customers choice

Vi jobbar också tätt ihop med vår community för att utveckla bättre material och uppgradera de vi redan har. Hittills har vi fått 313 267 riktiga recensioner från kunder som har köpt våra produkter och många återkommer gång på gång. Vi läser alla recensioner och uppskattar alla kommenterar som vi får genom sociala medier, oavsett om ni hejar på oss eller föreslår förbättringar. (Tack allihop! Vi menar det.)

 

Våra plagg

Idag är Nordwand fortfarande en av RevolutionRace storsäljare,  men byxan har fått sällskap av ett stort sortiment med outdoorkläder som håller minst lika hög kvalité. Oavsett om du ska ut på promenad eller klättra i berg ska du känna dig bekväm i våra kläder, så att du kan fokusera på vad som är viktigt -  att ha kul i naturen.

costumer chi.jpg

Hitta din favorit

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Grymma byxor!

Är så nöjd med mitt köp, snygg färg och den stretchiga midjan gör att de sitter riktigt skönt.

-Stuart R. 

Kolla in →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Kanon!

Riktigt bra produkt och service - kommer att beställa fler produkter!

-Jason G

Kolla in →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Fantastiskt!

Perfekt passform, supersköna och ändå slitstarka. Älskar verkligen dessa. Kommer förmodligen ha på mig dem tills de ramlar isär.

-Kelly M.

Kolla in →

×