Fri frakt & 30 dagars fria returer
Swish & faktura via Klarna
4.6/5 betyg 480 000+ recensioner
Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dam
Herr
Accessoarer
Erbjudanden
Guider
image

Våra produkter

Hållbara produkter

Vi designar och väljer material efter produktens syfte. En perfekt passform, förstärkningar där det behövs, extra sömmar på utsatta områden och material som lämpar sig till olika väder och aktiviteter. 
 

Samarbete med leverantörer

Vi samarbetar med några av de bästa leverantörerna på marknaden. För oss är det viktigt att leverantören förstår våra krav på kvalitet i alla led, från slitstarka material till starka trådar och sömmar. Tillsammans med våra leverantörer har vi ett nära samarbete där vi utvecklar nya metoder och tekniker för att göra RevolutionRace’s produkter till de mest hållbara och slitstarka på marknaden.

Testning

Vi testar kontinuerligt samtliga produkter. Varje ny produkt godkänns både i laboratorietester samt genom ”fälttest” där vi testar produkten ute i den miljö och aktivitet den är ämnad för. Både vi och våra samarbetspartners testar våra produkter för att garantera att de håller för sitt syfte.

Customer choice

Vi jobbar också tätt ihop med vårt community för att utveckla nya produkter och uppgradera de vi redan har. Hittills har vi fått mer än  487 322 riktiga recensioner från kunder som har köpt våra produkter, och många återkommer gång på gång. Vi läser alla recensioner och uppskattar alla kommenterar som vi får genom sociala medier, oavsett om ni hejar på oss eller föreslår förbättringar. (Tack allihop! Vi menar det.

image
image

En starkare tråd kan göra stor skillnad i slitstyrka

När vi tog fram vår första produkt, Nordwand Pants, ratade vi proverna tolv gånger eftersom vi inte var nöjda med kvaliteten på tråden. Vi var garanterat inte underleverantörens lättaste kund i det läget, men vi skulle aldrig tumma på kvaliteten för att göra oss populära. En princip vi har även idag

Fun fact: visste du att vår första Nordwand-byxa kom tillbaka i retur? Efter det blev det vårt uppdrag att tillgodose kundens behov. Vi nöjer oss inte innan du som kund är helt nöjd.

Förlänga produktens livslängd

Våra produkter kommer kunna leva längre samt ha mindre klimatpåverkan om vi lär oss hur vi ska sköta om dem på rätt sätt. Vi har uppdaterat våra tvättråd för att hjälpa våra kunder med just det. Även om vi gör vårt yttersta för att tillverka de mest kvalitativa och slitstarka produkterna, kan de ibland gå sönder. Ingen kund ska någonsin behöva kassera en RevolutionRace-produkt på grund av en reva eller ett hål, det är endast en del av produktens historia och bör i stället lagas! Vi har utvecklat lagnings-kit och vi hoppas att de snart kommer vara tillgängliga för våra kunder.

image

PFAs

Våra produkter måste vara säkra att både tillverka och bära. Vi säkerställer produktsäkerhet med strikta kemikaliepolicy och testprocedurer. För att skydda våra kunder, medarbetare samt miljön valde vi år 2019 att förbjuda alla typer av PFAS i våra material och behandlingar. PFAS är en grupp kemikalier som ofta används på ytterkläder för extra vattenavvisning. Forskning har dock visat att de är extremt svårnedbrytbara i naturen och har andra skadliga effekter. Vi uppnår därför vattenavvisande resultat med PFAS-fria behandlingar från bland andra Rudolf Group.

Inga skadliga PFAS i våra produkter!
pfc-no-harmful-pfcs-in-our-products.svg

image
image

Våra Nordwand & RVRC GP Pro Pants i återvunnen polyester och polyamid

Tillsammans med två av våra samarbetspartners har vi gjort nya versioner av två av våra bästsäljande byxor - Nordwand Pants & RVRC GP Pro Pants - i återvunnen polyester och polyamid.

”Det var inte ett alternativ att kompromissa med kvalitet och slitstyrka.”

Efter många prover och desto fler tester har vi lyckats utveckla återvunna material som är lika bra som befintliga RVRC GP Pro och Nordwand material. I juni 2021 lanserade vi de tre första färgerna. Vi är mycket förväntansfulla över våra kunders respons.

Hitta din favorit

Recensioner

4.6

Star backgroundStar backgroundStar backgroundStar backgroundStar background
Filled starFilled starFilled starFilled starFilled star

487322

×