Sök efter produkt

 

 

Våra kläder 

 

 

 

Vårt mål

 

Friluftsbranschen plågas av ett dilemma. Alltför många kläder klarar inte av slitaget som orsakas av vardagliga friluftsaktiviteter och de som gör det är löjligt dyra. Vi är uppstickarna som utmanar friluftsbranschen genom att erbjuda prisvärda kläder som håller år efter år, även i de svåraste väderförhållandena. 
Vårt mål är att göra smarta friluftskläder som både håller för väder och vind och har grym passform. Genom att kombinera slitstarka, tekniska membran med mjuka stretchpartier och fukttransporterande material skapar vi multifunktionella hybridkläder som kan användas för en rad friluftsaktiviteter. Den typ av kläder som vi själva älskar och använder. 

Vi gör helt enkelt slitstarka kläder för ditt nästa äventyr. 

Vartmal.gif

Vår första produkt.png

Vår första produkt

 

När vi tog fram vår första produkt, våra Nordwand Pants, ratade vi proverna tolv gånger eftersom vi inte var nöjda med kvaliteten på tråden. Vi var garanterat inte underleverantörens lättaste kund i det läget, men vi skulle aldrig tumma på kvaliteten för att göra oss populära. En princip vi har även idag.


Fun fact: visste du att vår första Nordwand-byxa kom tillbaka i retur? Efter det blev vårt uppdrag att tillgodose kundens behov.  Vi nöjer oss inte innan du som kund är helt nöjd.

Vill du se mer av Nordwand?

 

Läs mer här

 

Customers choice

 

Vi jobbar också tätt ihop med vår community för att utveckla bättre material och uppgradera de vi redan har. Hittills har vi fått riktiga recensioner från kunder som har köpt våra produkter och många återkommer gång på gång. Vi läser alla recensioner och uppskattar alla kommenterar som vi får genom sociala medier, oavsett om ni hejar på oss eller föreslår förbättringar. (Tack allihop! Vi menar det.)

costumer chi.jpg

Vi testar på riktigt.png

Vi testar på riktigt

 

Medan standard i branschen är att testa produkter i labbmiljö, så testar vi slitstyrkan i våra kläder i tuffa, verkliga förhållanden. Många av våra kunder har använt våra byxor i åratal utan att slita ut dem och en del har till och med bestigit toppar på 6 000 meter i våra kläder. Självklart behöver du inte vara en bergsklättrande adrenalinjunkie för att uppskatta kvaliteten och slitstyrkan i våra kläder. De funkar lika bra till att leka med hunden, promenera i skogen eller bara hänga på stan. 
Vi har friluftskläder till både små och stora äventyr. 

 

Vill du läsa mer om hur våra plagg produceras?

 

Läs mer här


 

Våra plagg

 

Idag är Nordwand fortfarande en av RevolutionRace storsäljare,  men byxan har fått sällskap av ett stort sortiment med outdoorkläder som håller minst lika hög kvalité. Oavsett om du ska ut på promenad eller klättra i berg ska du känna dig bekväm i våra kläder, så att du kan fokusera på vad som är viktigt 
-  att ha kul i naturen.

 

 

Hitta din favorit

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Grymma byxor!

Är så nöjd med mitt köp, snygg färg och den stretchiga midjan gör att de sitter riktigt skönt.

-Stuart R. 

Kolla in →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Kanon!

Riktigt bra produkt och service - kommer att beställa fler produkter!

-Jason G

Kolla in →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Fantastiskt!

Perfekt passform, supersköna och ändå slitstarka. Älskar verkligen dessa. Kommer förmodligen ha på mig dem tills de ramlar isär.

-Kelly M.

Kolla in →

×