Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Skor

Trädgårdsbyxor

Här hittar du de ultimata trädgårdsbyxorna med fickor för knäskydd 

Är du ute efter ett par slitstarka trädgårdsbyxor som är designade med fickor för knäskydd? Ute i trädgården krävs det att du har arbetsbyxor som står emot smuts och som sitter bekvämt för att du ska kunna röra dig fritt i trädgården, utan att känna dig obekväm. Här kommer vi guide dig vilka trädgårdsbyxor vi kan erbjuda dig för att trädgårdsarbetet ska bli så  inspirerande och kul som möjligt. Letar du efter bekväma arbetsbyxor? Våra byxor för trädgården är multifunktionella hydbridbyxor i stretch, med förstärkningar över knän, stuss och nedre delen av benen. Förstärkningarna i Hypershell® är vind och vattenavvisande. Stretchpartierna ventilerar och ger skön luftning varma dagar. Byxorna är utrustad med ventilationsdragkedjor längs låret, knäna är försedda med fickor för knäskydd. 

Det är inte lätt att veta vilka trädgårdsbyxor man ska välja bland alla byxor. När du ska köpa trädgårdsbyxor finns det några viktiga saker som du borde tänka på. Det viktigaste är att du ska välja ett par byxor utifrån dina personliga preferenser. Men det kan vara bra att tänka på andra saker som vi har listat nedan.

 

Mall_Esales 2.jpg

Checklista för de bästa trädgårdsbyxorna! 

Här kommer en checklista vad som kan vara bra att tänka på när du ska köpa de bästa trädgårdsbyxorna:

icon-checkmark.svg Material 

icon-checkmark.svg Storlek och passform 

icon-checkmark.svg Design

icon-checkmark.svg Praktiska fickor

icon-checkmark.svg Knäskydd

icon-checkmark.svg Komfort och hållbarhet 

icon-checkmark.svg Ventilation

Tips för bra byxor för trädgårdsarbete

Bra trädgårdsbyxor ska vara slittåliga och du ska inte behöva vara rädd om byxorna när du är ute i trädgården och arbetar.  Vi kräver mycket av våra arbetsbyxor för trädgården. De måste vara bekväma, slitstarka, lätta att ta hand om och erbjuda oss det skydd som vi behöver. När du väljer trädgårdsbyxa är det viktigt att tänka på vilka funktioner byxan ska ha. Om du ska vara ute och arbeta i trädgården är arbetsbyxor med knäskydd en viktigt funktion. Och naturligtvis, avsett vilket arbete du utför, vill du att dina trädgårdsbyxor ska ha gott om fickor, för din telefon, måttband och andra verktyg som du använder.

Material 
Materialet är viktigt då ska det vara slitstark och hålla för hårt arbete i alla väder. De flesta arbetsbyxor är gjorda i en kombination av bomull och polyester. Detta ger en lätt, andningsbar och bekväm byxa. Dessutom ger det slitstarka byxor utan att äventyra komforten. Våra trädgårdsbyxor tillämpar sig även för att vaxa in så att både vattentåligheten och smutsavvisningen ökar. Vårt Heat Wax är en fantastiskt produkt om du vill att dina byxor ska hålla för tufft väder och för smutsigt arbete. 

Storlek och passform
Trädgårdsbyxor ska ha rörelsefrihet och du ska kunna känna dig bekväm i byxorna när du är ute och arbetar. Oftast sitter man på huk och så är det skönt med byxor som är högre i midjan, så att det inte åker ner när du böjer dig. Är du osäker på din storlek kan du alltid läsa våra recensioner vad andra kunder tycker om våra byxor. Då får du en bättre uppfattning vilken storlek du ska välja.T

Design
Snygga byxor tycker vi alltid en är fördel vad du än ska använda byxorna till. Designen är viktig för att byxorna ska kännas rätt och att alla delar som fickor och stretch ska vara placerade på rätt ställe som gör byxorna bekväma och praktiska. Du ska känna att du inte behöver vara rädd om byxorna och smutsa du ner byxorna så ska du känna trygg med att det är enkelt att tvätta dem. Vi designar byxor som tål hårda påfrestningar och som ska få varje ny utmaning att kännas inspirerande. Kika gärna in våra fritidsbyxor för dam med kort benlängd

Praktiska fickor
Bra trädgårdsbyxor ska ha plats för förvaring och det vill säga praktiska fickor. I vår RVRC GP erbjuder vi dig trädgårdsbyxor som har bälteshällor, kängkrokar och fickor som är placerade på ett smart sätt. 

Knäskydd
Våra knäskydd är speciellt framtagna för byxor i RVRC GP-serien. Tillverkade i följsam skumplast, designade för att skydda knän utan kompromisser i mobilitet. För att kunna utföra så bra arbete som möjligt är det perfekt med knäskydd till byxorna som skyddar dina knän när du står på knäna och arbetar. Knäskydd för trädgård är utmärkt sätt att skydda dina knän när du ska sköta om din trädgård. En del i att odla och rensa i rabatten kan innebära att stå på knän, den ställningen är svårt att undvika i trädgårdsarbetet. Med ergonomiska och mjuka knäskydd kommer trädgårdsarbete underlätta betydligt mer. Vi har ett urval av byxor som har fickor för knäskydd. 

Komfort och hållbarhet
Du behöver både bekväma och hållbara byxor med bra komfort. De flesta arbetsbyxorna har en blandning av bomull och polyester vilket gör byxan mångsidig för de flesta ändamålen och arbete, byxan blir slitstark och hållbar. Vår ambition är att du ska använda våra byxor i flera år. 

Ventilation
Vissa av våra byxor är försedda med ventilationsdragkedjor längst låret vilket ger en bra ventilation. Ett alternativ till bra ventilation är våra zip-off byxor som är en byxa med avtagbara ben. Du får en byxa och shorts i ett! 

 

Trädgårdsbyxor Dam

Trädgårdsbyxor Herr

 


 

Lycka till ute i trädgården, önskar RevolutionRace. 

#natureisourplayground

 

Kolla in vårt sortiment av arbetsbyxor →

×