Fri frakt över 1000 SEK & 30 dagars fria returer
Swish & faktura via Klarna
4.6/5 betyg 630 000+ recensioner
Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
icon-search
icon-my-pages
icon-icon-cart
icon-hamburger
image

RevolutionRace Presentkort

RevolutionRace Presentkort

Vill du skämma bort en närstående, men är osäker på vad som skulle uppskattas allra mest? Ge bort ett presentkort så kan den lyckligt lottade själv välja och vraka från hela vårt breda sortiment av friluftskläder, ryggsäckar och skor!

Vi har något för alla - både nybörjaren och friluftsexperten som ”redan har allt”. Ett presentkort från RevolutionRace är den perfekta presenten inför en födelsedag, mors- eller farsdag, som julklapp eller när du helt enkelt vill visa lite extra uppskattning i vardagen.

Beställ ett digitalt presentkort
Så här funkar det:
  • Välj vilket belopp du vill ge bort och skicka med en hälsning till mottagaren. Pst; glöm inte att nämna vem avsändaren är!

  • Genomför köpet! Den angivna mottagaren får därefter presentkortet mejlat direkt till sig. Observera att det kan ta olika lång tid innan presentkortet kommer fram.

  • Mejlade du presentkortet till din egen mailadress kan du välja om du vill skriva ut presentkortet eller vidarebefordra det till mottagaren. 

  • Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum, och gäller på hela RevolutionRace sortiment! Rabatter och andra erbjudanden gäller vid köp av RevolutionRace presentkort.

PS: Tänk på att återbetalningen vid en eventuell retur efter användande av presentkort går till mailadressen som uppges här på presentkortssidan och inte mailadressen som uppges i kassan.

Frågor & svar
×