Fri frakt över 1000 SEK & 30 dagars fria returer
Swish & faktura via Klarna
4.6/5 betyg 620 000+ recensioner
Cart icon
image

INGENTING ÄR OMÖJLIGT
MED GUNDE OCH FERRY X REVOLUTIONRACE

INGENTING ÄR OMÖJLIGT
MED GUNDE OCH FERRY X REVOLUTIONRACE

Svanfamiljens favoriter

gunde-ferry-gif-top-1.gif gunde-ferry-gif-bottom-1.gif

square-img-1.jpg

Byxa och shorts i ett och samma plagg, omöjligt tänker du.

Nej nej, ingenting är omöjligt! Med zip-off byxor behöver du inte välja, zippa enkelt av benen om du är varm och zippa på dem igen när du börjar frysa, easy peasy!

Till zip-off byxorna!

image

Ingenting är omöjligt, bara olika svårt! Underlätta för dig själv genom att välja rätt kläder.

”Oavsett utmaning är rätt kläder som hjälper en på vägen, en förutsättning för att lyckas. Det är därför vi älskar Cyclone jacka och byxa! Du kan både använda setet som ett regnställ under sommaren och som ett skalset i skidbacken under vintern.”

icon-checkmark.svg Tål kraftigt regn och stormvindar

icon-checkmark.svg Hjälmkompatibel huva och liftkortsficka

icon-checkmark.svg Ventilationsdragkedjor utifall att du blir för varm

 

Shoppa Cyclone

Ingenting är omöjligt, bara olika svårt! Underlätta för dig själv genom att välja rätt kläder.

”Oavsett utmaning är rätt kläder som hjälper en på vägen, en förutsättning för att lyckas. Det är därför vi verkligen gillar Cyclone jacka och byxa! Du kan både använda setet som ett regnställ under sommaren och som ett skalset i skidbacken under vintern.”

icon-checkmark.svg Tål kraftigt regn och stormvindar

icon-checkmark.svg Hjälmkompatibel huva och liftkortsficka

icon-checkmark.svg Ventilationsdragkedjor utifall att du blir för varm

 

Shoppa Cyclone

image
image

Hela familjen Svans RVRC-favoriter

Gundes favoriter

Jag har nästan alltid mina RVRC GP Pants på mig, och jag gillar specifikt de tunna och smidiga knäskydden som underlättar när jag arbetar på gården. Även lårfickorna med kardborrelåsning är riktigt bra eftersom de stänger ute skräp och smuts när man är ute i skogen! Jag gillar att ha Stretch Belt i mina byxor, för skärpet är fjädrande och följsamt när man böjer sig eller har olika kläder instoppade. Ytterligare en favorit på senare tid är de flexibla Adrenaline outdoor jeansen, de bär jag oftast när jag är ledig och inte har GP byxorna.

Ferrys favoriter

Nordwand Pants är en storfavorit för när jag arbetar och kör maskiner, lyfter block och förbereder virke till sporten jag utövar, Stihl Timbersport. Byxorna är sköna, tåliga och slitstarka, och fickorna sitter på precis rätt ställen! När jag tränar Stihl Timbersports bär jag gärna Suspect Outdoor Jeans eftersom de är grymt bekväma och följsamma vilket krävs för att nå kroppens fulla rörelseförmåga. Trail Jacket är också en ny favorit, den är riktigt mjuk och skön att ha på sig!

Mamma Maries favoriter

Jag är ett stort fan av Cyclone-setet, när det regnar ute, speciellt byxorna som är supersmidiga trots att de är vattentäta! Jag har vandrat många mil i mina Cyclone-byxor i terräng med fuktigt ljung- och blåbärsris utan att bli det minsta blöt, och ventilationsdragkedjorna underlättar när man börjar bli varm. Även Cyclone-jackan används flitigt, både när det regnar och när det blåser mycket eftersom den både är vind- och vattentät. Det är min absoluta favvojacka när jag tittar på Ferry när han tävlar!

Sambon Klaras favoriter

Mina favoriter är Daybreak Pants och Sherpa Hoodie, en fantastisk kombination både till utseende och funktionalitet. Byxorna är mjuka och följsamma vilket gör dem optimala för många olika utomhusmiljöer, och jag trivs superbra i dem när jag är ute och promenerar. Sherpa Hoodie passar utmärkt både som tröja och jacka, och jag älskar att den är både skön och rejäl. Som sagt, det är en grym kombination som jag kör på vid många olika tillfällen, under allt från skogsvandringen till cafébesöket!

Filtrera   rvrc-filtering
Sortera efter

Filtrera

Visa produkter ()
×