Sök efter produkt

 

RevolutionRace Guider

Byxguiden

Vår byxguide hjälper dig att hitta den friluftsbyxa som passar dig och ditt nästa äventyr bäst. I vårt utbud av byxor finns något för alla, vare sig du ska ut och vandra, fiska eller brottas med björnar.

Byxguiden  → 

Jackguiden

Vår jackguide hjälper dig att hitta den jacka som passar dig under ditt nästa äventyr. Från lättviktsskal till varma dunjackor eller vandringsjackor - vi har jackor som passar alla tillfällen.

Jackguiden  → 

Väderguide

Det finns inget dåligt väder när du handlar på RevolutionRace!


Väderguide  

Lagerguiden

Oavsett om du ska bestiga berg, brottas med björnar eller promenera med hunden har vi de perfekta kläderna för ditt äventyr! Lär dig hålla värmen med dessa enkla tips!

Lagerguiden  

Vattenpelare - guiden till vattentäta kläder

Skydd från de yttre elementen är nödvändigt när du är utomhus. Det viktigaste under alla väderförhållanden är vattentäta ytterkläder. En vattentät jacka och byxa är första steget för att hålla dig torr så att du kan fokusera på att ha kul ute. Här hjälper vi dig att förstå allt du behöver veta för att välja rätt jacka eller byxa.

Vattentät guide 

Storleksguide & måttabell

Rätt storlek spelar roll. Lär dig hur du mäter dig själv på rätt sätt innan du beställer dina nya fritids- och friluftskläder från oss.

Storleksguide & måttabell  

Klädvård & tvättråd

 Få reda på hur du tvättar, torkar, impregnerar och tar hand om dina kläder så de håller så länge som möjligt.

Klädvård & tvättråd  → 

×