Sök efter produkt

När är Black Friday?

Black Friday är en stor shoppinghögtid som infaller fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, det vill säga - den fjärde fredagen i november. För 2021 inträffar Black Friday fredagen den 26e november.

Vad är Black Week?

Black Week är ofta vad man väljer att kalla en utökning av Black Friday där speciella erbjudanden pågår under en hel vecka. På samma sätt har även måndagen efter Black Friday kommit att få namnet Cyber Monday, och innehåller även den normalt många olika typer av reor och erbjudanden.

Varför ska man handla under Black Week?

Black Week, Black Friday och Cyber Monday brukar vara utmärkta tillfällen att fynda produkter till nedsatta priser! Många passar på att handla sina julklappar i god tid eftersom Black Week inträffar nära jul. Handla något kul till dig själv, eller varför inte köpa en fin present till någon du tycker om – din andra hälft, kompisen eller dina föräldrar?

Vad kan jag köpa hos RevolutionRace under Black Week?

Vi på RevolutionRace har självklart massor av grymma erbjudanden under Black Friday och Black Week till dig som kund! Passa på att handla utvalda billiga friluftskläder och fritidskläder till lägre pris både till herr och dam, och välj mellan produkter som vattentäta  och vindtäta vandringsjackor, slitstarka friluftsbyxor, fleecetröjor och fleecejackor, hoodies, mjukisbyxor, underställ eller några av våra andra produkter. RevolutionRace erbjuder massor av snygga, färgglada utomhusprodukter som passar perfekt till allt från hiking, vandring, fiske, hundsport och friluftsliv - eller bara om du ska ut och gå i skogen eller påta i trädgården. Självklart alltid med perfekt passform!

Precis som vanligt erbjuder RevolutionRace fri frakt och fria returer under Black Week. Vi hoppas att du hittar många fina produkter hos oss för ditt nästa äventyr under Black Week!

För att få mer information om vad vi erbjuder under Black Friday, samt för att ta del av alla våra grymma erbjudanden prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Filtrera
0 produkter
Sortera efter
Utvalt för dig

Filtrera

Visa produkter ()

Black Friday 2021

Vi förbereder för fullt för alla grymma erbjudanden på friluftsbyxor, jackor och annat till Black Friday och Black Week 2021. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att bli först att få ta del av dem!

×