7-årsjubileum - 15% på ALLT!

7-årsjubileum - 15% på ALLT!

Sök efter produkt

Vår affärsmodell

Vi har inget till övers för mellanhänder.

Vår affärsmodell är egentligen ganska enkel. Vi säljer enbart våra friluftskläder på nätet, direkt till våra kunder. Genom att ta bort agenter och återförsäljare från ekvationen kan vi få ut produkter på marknaden snabbare. Medan andra varumärken i regel behöver ett år på sig för att utveckla nya produkter, tar det bara sex månader för oss. En snabbare, mer slimmad process utan mellanhänder innebär att vi kan erbjuda kvalitetskläder till ett rimligt pris. 

Vi kontrollerar hela vår logistikkedja noggrant, från design som vi skapar på vårt svenska huvudkontor och de tekniska materialen som vi utvecklar själva, till de handplockade fabrikerna som tillverkar kläderna enligt våra detaljerade instruktioner. 

Medan de flesta varumärkena byter ut sitt sortiment varje år, behåller vi större delen av vårt året runt. Vi justerar hellre de produkter som våra kunder redan känner till och älskar än ersätter dem med något annat bara för att följa en trend. På tal om våra kunder - visste du att vår engagerade onlinecommunity är aktivt involverad i vår produktutveckling? Genom att dela med dig av ärliga recensioner och kommentera på våra sociala medier kan du också vara med och tycka till när vi bestämmer oss för nya färger eller uppgraderingar. 

Tillsammans gör vi våra produkter ännu bättre, så att du kan komma ut och ha kul i naturen.

×