Fri frakt över 1000 SEK & 30 dagars fria returer
Swish & faktura via Klarna
4.6/5 betyg 610 000+ recensioner
Cart icon
image

RevolutionRace

Presentguide

Ta mig till Presentshoppen

image

Fri frakt vid köp över 1000 SEK & 30 dagars fria returer

Populära gåvor

Är du på jakt efter presenttips till dig själv eller dina nära och kära?

Då har du hittat rätt! Hitta den perfekta presenten till din mamma, pappa, pojkvän, flickvän eller vem som helst som du tycker förtjänar det där lilla extra!

image

Presenttips till camparen

Oavsett om du ska campa eller sticka på glamping-tur, så har vi utrustningen du behöver för ditt kommande äventyr!

För camparen

image

Presenttips till skidåkaren

I rätt utrustning har kylan och snön inte en chans i kampen mot skidåkaren!

För skidåkaren

Vem gillar inte mjuka presenter?

image

Presenttips till honom

Letar din pojkvän efter en ny jacka för alla kommande äventyr? Eller behöver pappa ett par nya multifunktionella byxor för långa promenader i skogen? Har du kanske en bror, svärfar, vän eller son som behöver nya handskar eller en varm mössa? Nu kan du sluta leta - vi har presenttips åt alla män i ditt liv!

För honom

image

Presenttips till henne

Önskar sig din flickvän ett par multifunktionella och snygga outdoor jeans? Eller behöver din mamma ett par sköna brallor för alla typer av vardagsaktiviteter eller alla härliga stunder i naturen? Har du kanske en vän, syster, svärmor eller dotter som behöver ny utrustning för en avslappnad promenad med hunden? Se här för alla våra presenttips till kvinnorna i ditt liv!

För henne

Letar du efter presenter men vet inte var du ska börja?

Oroa dig inte, vi hjälper dig! I vår presentguide överflödar vi dig med inspiration och tips på vad du kan ge dina nära och kära, eller alla dem som du tycker förtjänar något extra fint. Vi erbjuder utrustning för alla typer av friluftsaktiviteter, så som promenader med hunden, vandring, bergsklättring och paddling. Våra produkter fungerar även lika bra i garaget som i trädgården! Och efter en heldag utomhus? Ja, då tycker vi att du ska hoppa upp i soffan och ta det lugnt i ett härligt mjukis-set, stickade ullstrumpor och en varm kopp choklad. Vi har något för alla, i vår presentshop!

Presenttips till den som älskar naturen?

Om du, eller dina nära och kära, älskar naturen lika mycket som vi gör - ja, då kan det bara inte gå fel med presenter från vår presentshop! Vad sägs om ett par slitstarka och multifunktionella friluftsbyxor, som kommer att hjälpa dem upp för berget och över alla tänkbara hinder utan att göra avkall på kvalitén? Eller kanske en vind- och vattentät jacka för alla dina äventyr eller vardagliga prövningar? Promenader med hunden blir så mycket roligare i rätt utrustning och att åka pulka med barnen i bra kläder kommer hjälpa dig att skapa fina minnen för resten av livet. Och sist men inte minst, accessoarer går hem hos de flesta!

Var väl förberedd innan du köper dina gåvor!

Våra bästa tips för en bekymmerslös shoppingupplevelse är att vara ute i god tid och att vara väl förberedd. Ett tips är till exempel att ta reda på vilken som är den perfekta storleken redan innan ditt köp genom att ta hjälp av vår storleksguide! Vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 SEK och 30 dagars fria returer, men genom att köpa rätt storlek från början ges dina nära och kära tillfälle att njuta av sina gåvor direkt, istället för att springa fram och tillbaka till posten!

×