Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Black Week

Jul

Presentguide

Ta mig till Presentshoppen

Fri frakt & 90 dagars fria returer

Populära gåvor

Är du på jakt efter presenttips till dig själv eller dina nära och kära?

Då har du hittat rätt! Hitta den perfekta presenten till din mamma, pappa, pojkvän, flickvän eller vem som helst som du tycker förtjänar det där lilla extra!

Presenttips till camparen

Oavsett om du ska campa eller sticka på glamping-tur, så har vi utrustningen du behöver för ditt kommande äventyr!

För camparen

Presenttips till klättraren

Högkvalitativ utrustning som hjälper dig att klättra upp för det där berget, och sen lite längre!

För klättraren

Presenttips till skidåkaren

I rätt utrustning har kylan och snön inte en chans i kampen mot skidåkaren!

För skidåkaren

Vem gillar inte mjuka presenter?

Presenttips till honom

Letar din pojkvän efter en ny jacka för alla kommande äventyr? Eller behöver pappa ett par nya multifunktionella byxor för långa promenader i skogen? Har du kanske en bror, svärfar, vän eller son som behöver nya handskar eller en varm mössa? Nu kan du sluta leta - vi har presenttips åt alla män i ditt liv!

För honom

Presenttips till henne

Önskar sig din flickvän ett par multifunktionella och snygga outdoor jeans? Eller behöver din mamma ett par sköna brallor för alla typer av vardagsaktiviteter eller alla härliga stunder i naturen? Har du kanske en vän, syster, svärmor eller dotter som behöver ny utrustning för en avslappnad promenad med hunden? Se här för alla våra presenttips till kvinnorna i ditt liv!

För henne

Letar du efter presenter men vet inte var du ska börja?

Oroa dig inte, vi hjälper dig! I vår presentguide överflödar vi dig med inspiration och tips på vad du kan ge dina nära och kära, eller alla dem som du tycker förtjänar något extra fint. Vi erbjuder utrustning för alla typer av friluftsaktiviteter, så som promenader med hunden, vandring, bergsklättring och paddling. Våra produkter fungerar även lika bra i garaget som i trädgården! Och efter en heldag utomhus? Ja, då tycker vi att du ska hoppa upp i soffan och ta det lugnt i ett härligt mjukis-set, stickade ullstrumpor och en varm kopp choklad. Vi har något för alla, i vår presentshop!

Presenttips till den som älskar naturen?

Om du, eller dina nära och kära, älskar naturen lika mycket som vi gör - ja, då kan det bara inte gå fel med presenter från vår presentshop! Vad sägs om ett par slitstarka och multifunktionella friluftsbyxor, som kommer att hjälpa dem upp för berget och över alla tänkbara hinder utan att göra avkall på kvalitén? Eller kanske en vind- och vattentät jacka för alla dina äventyr eller vardagliga prövningar? Promenader med hunden blir så mycket roligare i rätt utrustning och att åka pulka med barnen i bra kläder kommer hjälpa dig att skapa fina minnen för resten av livet. Och sist men inte minst, accessoarer går hem hos de flesta!

Var ute i god tid - shoppa dina julklappar under Black Week! 

Att vara ute i god tid är att vara smart! Shoppa dina julklappar på Black Week och Black Friday, så kan du både göra ett grymt klipp och få en avslappnad december därefter! Att vara ute i god tid gör att du kan vila och ta det lugnt när alla andra är ute i julhandeln och stressar. Så, stanna hemma och ta det lugnt den sista månaden innan jul och shoppa dina julklappar i lugnet av ditt egna hem under Black Week istället!

×