Sök efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Nyheter
Bästsäljare
Accessoarer
Väskor
Skor
Presentkort

Returer, byten & reklamationer

Är du i behov av tips på hur du returnerar, byter eller reklamerar? Vi hjälper dig 😇

Returer, byten & reklamationer

Är du i behov av tips på hur du returnerar, byter eller reklamerar? Vi hjälper dig 😇

Returer, byten & reklamationer

Är du i behov av tips på hur du returnerar, byter eller reklamerar? Vi hjälper dig 😇

En hjälpande hand om produkten inte var rätt för dig

Vad som händer efter att du fått din order, är för oss lika viktigt som innan den är slutförd. Se hit för information om hur du returnerar, gör ett byte eller reklamerar en produkt. Och givetvis erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars fria returer vid ditt köp!

Returer, byten och reklamationer

Först och främst; vill du göra en retur, ett byte eller en reklamation?

Retur

Fyll i returformuläret som kom med din beställning. Glöm inte att ange anledningen till att du vill returnera produkten genom att använda koderna på formuläret.

Byte

Om du vill byta en vara behöver du fylla i rätt kod på returformuläret och ange den färg och storlek du vill ha istället.

Reklamation

Innan du reklamerar en vara, ta en bild på produkten som du anser är defekt och mejla den till vår kundservice, tillsammans med en förklaring till vad som har hänt. Om din reklamation godkänns, returnera produkten som vanligt och fyll i rätt kod på returformuläret. 

Vad gör jag sen?

Se ovan för det första steget i din retur-, byte- eller reklamationsprocess

Lägg produkten som du vill returnera i paketet tillsammans med formuläret och sätt fast den förbetalda retursedeln på paketet. Om du använder samma paket som produkterna kom i, sätt retursedeln ovanpå originaletiketten. 

Lämna in paketet till det fraktbolag som står på retursedeln och se till att spara kvittot, så att du kan spåra din försändelse. OBS! Det är inte nödvändigtvis samma transportör för returen som för leveransen, så se till att kontrollera din retursedel.

Om du har valt att betala med faktura, kontakta Klarna för att pausa din betalning. Om du har valt en annan betalningsmetod sker din återbetalning automatiskt när din retur har blivit godkänd, vanligtvis inom fem arbetsdagar.

Mer om returer

Mer om byten

Mer om reklamationer

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring returer, byten eller reklamationer?

Mer att djupdyka i

×